Deltagelse i NOSK aktiviteter kræver medlemsskab enten fuldt medlemsskab, hang around medlemsskab eller frivillig medlemsskab. Det er muligt at deltage i en prøvetræning inden indmeldelse. Kontakt info@nosk for mere info om indmeldelse eller prøvetræning.

Former for medlemsskab

Prøvetræning

En prøvetræning er det samme, som et Hang Around medlemsskab. Du møder bare op til den givne træning. Det koster 40 kr. men du forpligter dig ikke til nogen form for medlemsskab. Læs mere under Hang Around medlemsskab.

Fuldt medlemsskab og rettigheder til alle aktiviteter

Et medlemsskab løber fra 1/1 til 31/12 uanset hvornår på året du melder dig ind.

Kontingent årligt er 400 kr. overføres til  Nordea konto 2101 reg 4391695860


Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

* skal udfyldes

 

Hang around medlemskab 


Det er muligt at deltage i træninger og kun møde op engang imellem uden at være fuldt medlem. Det kaldes et såkaldt Hang Around Medlemsskab. Det giver ikke rettigheder til nogen af de andre aktiviteter.

Hang Around pr gang 40 kr. medbringes enten kontant til træneren eller overføres til mobilepay med navn og hang around som tekst  til 26 13 27 97 😀

Frivillig medlemskab 


Ønsker du at ligge nogen frivillige kræfter i klubben? Alle kræfter er hjertelig velkommen. Det er muligt, at blive medlem af klubben og betale med frivillighed. Udfyld indmeldelsesformen ved fuldt medlemsskab og giv os en kort beskrivelse af dine kompentencer og hvor du mener du kan byde ind.

NOSK har brug for frivillige indenfor

  • Trænere – er du instruktør eller har du erfaring og kan undervise i nogen af outdoor disciplinerne?
  • Sociale medier
  • Aktiviteter og koordinering – træningskoordinering og træningsudvikling
  • Overrask os 😉 Vi ved ikke altid hvad der er godt for os.